WIJ ZIJN FAIR PRESS: DÉ SPECIALIST IN DUURZAME RELATIEGESCHENKEN

 

 

 

Promotionele marketing dat goed is voor je merk, mensen, je relaties én het milieu

Organisaties ondersteunen met het laten groeien van hun merk op een duurzame, bewuste en creatieve manier, met aandacht voor mens en milieu. Dat is waar wij voor staan. Door middel van onze geschenken met een maximale attentiewaarde maar een minimale impact op het milieu laten wij jouw merk, verhaal én business groeien..

          Happy Planet

De  promotionele branche wordt helaas nog steeds gedreven door voornamelijk plastic en milieu-onvriendelijke relatiegeschenken. Wij proberen ons steentje bij te dragen door ons te focussen op duurzame en milieu-vriendelijke producten, zoals onder andere bamboe, tarwestro, kurk. Hoe meer klanten wij kunnen bedienen, hoe groener onze branche zal worden met een gezondere planeet als resultaat! En dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste!

           Build a forest

We willen meer betekenen!

Naast de focus op duurzame producten, willen we ook de aarde helpen weer groener te worden. Daarom planten we bij elke order vanaf € 300 een boom. Hopelijk komen we zo samen met onze klanten tot een gigantisch bos!

          Quality & Price

Naast het streven naar een happy planet, bieden we ook gewoon hele mooie, kwalitatieve producten met een zeer scherpe prijs. Dit kunnen wij doen omdat we lage kosten hebben die we niet in onze prijzen hoeven door te voeren. Ontdek het zelf!

Contact

Wil je contact met ons? Stuur een e-mail naar [email protected], chat met ons of bel naar 06-15450137

Fair Press BV
Snippedrift 34
2811 AL Reeuwijk

KvK nr. 76856542
Btw nr. NL860811074B01
IBAN: NL10BUNQ2042474371